Informationsbladet som gavs ut på träningen den 19/2

Hej alla modeller!

Här kommer ett informationsblad som innehåller sådant nödvändigt ni kan tänkas behöva veta inför visningen. Det allra bästa är dock om ni så ofta som möjligt går in på vår blogg och kikar, då all information som ni måste ta del av står där http://happyhourmodevisning.blogg.se/


Det blir tre stycken visningar som alla kommer att äga rum den 23 april 2009 i Folkets Hus i Sandviken. Den första visningen är ett genrep som på förmiddagen kommer att hållas inför en publik bestående av endast åttondeklassare från närliggande grundskolor. Tiderna för visningarna är ännu inte satta men information om detta kommer inom en snar framtid att läggas ut på bloggen.


Information om kommande träningar kommer regelbundet att läggas ut på bloggen. Däremot är 21:a & 22:a april två datum som är spikade, då vi har hyrt Folkets Hus i Sandviken för träning. Under dessa två dagar kommer ni att kunna äta gratis på Hammargymnasiet. Den 23:e kommer gratis frukt och dryck att finnas tillgängligt på Folket Hus, dessutom kommer vi att bjuda er på mat på en ännu obestämd restaurang, mellan någon av visningarna.


Som ni kanske redan vet kommer visningen att ha fyra olika teman: Vardag, fest, trend samt badmode. De modeller som går för trend och badmode, kommer endast att göra en ingång för sitt tema. De övriga modeller som går de lite mer "vanliga temana" vardag och fest kommer att visa kläder för båda dessa teman och därmed göra två ingångar på scenen. Detta med undantag för de modeller som kommer att går för företag i stil med Intersport, då dessa företag inte har några "festkläder" att visa upp.


Den 24:e mars har samtliga modeller tid på frisörskolan i Gävle för toppning av håret samt färgning av utväxt (om det behövs). Mer information angående tider och dylikt kommer att läggas ut på bloggen.


 Samtliga modeller kommer att bli tilldelad ett datum och en tid då ni ska infinna er på respektive företag för provning av kläder. Även detta kommer ni att finna mer information om på bloggen, håll ögonen öppna!


Vi ser fram emot att göra den här modevisningen tillsammans med er!

Med vänlig hälsning

 SMHP3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0